Kult av Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Den hysteriskt renliga polisen Mina är tillbaka och arbetsgruppen får in ett fall med en försvunnen 5-årig pojke. De hittar en liknande kidnappning där barnet inte klarade sig och de försöker finna pojken innan det går illa. Den inte så lite komplcerade mentalisten Vincent blir kontaktad av Mina då han kan se samband ingen annan kan se.
 
Det här är en fristående fortsättning på Box som jag gillade. Här gick det lite trögt i början men den tog sig på slutet. Radarparet tänker tillbaka vilket gör att man febrilt försöker minnas vad som hände i bok ett. Jag lyckas inte då det var ett tag sedan och måga böcker sedan jag läste den men det gör inte så mycket, om man inte hakar upp sig på att minnas, nackdelen med serier.
 
Boken bygger upp en spänning och man försöker lista ut vem som är gärningsman utan att lyckas förrän i slutet. Tyvärr hittade jag ett fel i boken och det förstörde lite av upplevelsen men det var i slutet så hela läsupplevelsen blev inte förstörd. Ett namn blev fel och det var trist för man hajar till och undrar vad som hänt. Annars är det en bra bok.
 
Nackdel: korrekturläsningsfel
 
Läst av Lena
Till top