I dödens närhet av Clare Francis

Charlotte blir överfallen i sitt hem och vaknar upp utan minne av händelsen och hon har blivir svårt skadad i ryggen. Runt henne finns hennes man Ben som verkar ha svårt att klara av att hon är skadad. Här finns också hennes far som tycker att allt ska firas med champagne och hennes syster som brukade vara en ragata men som nu blomstrar upp. Så finns här Terry, som tagit hennes familjehem i besittning på ett fult sätt samtidigt som han skriver många brev till henne om huset och framför allt om trädgården. Även Bens kompanjon Simon håller sig i närheten och ser till att hon har det bra. 
Polisen arbetar med att försöka få fram vem som var i huset och varför hon blev skadad. Var det ett inbrott som gick fel?
 
Boken för mig framåt och jag blir så nyfiken på vem som har gjort vad. Jag försöker lista ut det men lyckas inte förrän i slutet. Precis i slutet blir jag dock llte fundersam över varför pengar fördelas, det finns ingen förklaring på varför, det bara sker. Annars en bra bok som fångade mig som läsare.
 
Läst av Lena
Till top