När livet börjar om av Lucy Dillon

 

Libby och Jason har lämnat London för att ta över hans föräldrars gamla familjehotell på landet. Där ska de börja sitt nya liv och förverkliga drömmen om att skapa en tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men de stöter på fler svårigheter än de har tänkt sig, Libby börjar undra om detta verkligen är den nystart de hoppats på.

En dag inträffar en bilolycka utanför hotellet, en kvinna har blivit påkörd och snart visar det sig att hon tappat minnet. Detta sätter igång en kedja av händelser för båda kvinnorna när deras vågar åter korsas.

En bra bok. Lättläst, många (lite onödigt många för min smak) beskrivningar av olika färger och tapeter. Och självklart har vi återigen en hund med i bilden, men det är först och främst människoödena jag fastnar för i dessa böcker av Lucy Dillon. Och få se en snabb glimt av Rachel från första boken jag läste av författaren var lite kul, den utspelar sig alltså i samma område som Ensamma hjärtan och hemlösa hundar med flera. Jag gillar Dillons sätt att skriva och om jag inte missminner mig har vi sett några andra av dessa karaktärer i tidigare böcker.

 

Detta verkar bli årets sista Recension! Har ni några planer eller löften inför 2022? Jag har som "löfte" bestämt mig för att fokusera på de böcker jag äger istället för att komma hem med nya hela tiden. Kommer jag att klara det? Vem vet!

Jag och Lena (som tagit läsledigt) vill härmed önska alla en god fortsättning och Gott nytt år på er! Hoppas 2022 blir som ni önskar!

Av Jessica

Allmänt Gott Nytt År, Hund i bok, Lucy Dillon, Lästa böcker, Nyårslöften, När livet börjar om, bokrecension, feelgood, litteratur, recensera böcker Permalink0
Kommentera
Till top